Pitkästä aikaa teki mieli tehdä näitä klassikko makeisia. UllanUnelmasta tilasin aiemmin keväällä näitä kivoja minimuffinssivuokia ja niihin saikin tehtyä sopivan kokoisia herkkuja kahvipöytään.
Suklaa-riisimurokarkit
n. 80 g voita
100 g tummaasuklaata
200 g maitosuklaata
n. 7 dl riisimuroja
Sulata voi ja suklaat varovasti joko kattilassa liedellä tai kulhossa mikrossa.
Lisää seokseen riisimurot vähitellen. Sekoita tasaiseksi massaksi.
Jaa lusikalla seoksesta "kokkareita" minimuffinssivuokiin.
Laita jääkaappiin kohmettumaan.
Säilytä karkkeja jääkaapissa.
Suklaa-riisimurokarkit
n. 80 g voita
100 g tummaasuklaata
200 g maitosuklaata
n. 7 dl riisimuroja
Sulata voi ja suklaat varovasti joko kattilassa liedellä tai kulhossa mikrossa.
Lisää seokseen riisimurot vähitellen. Sekoita tasaiseksi massaksi.
Jaa lusikalla seoksesta "kokkareita" minimuffinssivuokiin.
Laita jääkaappiin kohmettumaan.
Säilytä karkkeja jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti