Kevään ja alkukesän kiireiden vuoksi on jäänyt postaukset tekemättä. Tässä yksi herkullinen idea!
Suolaista pikkunaposteltavaa kahvipöytään!
Graavilohi-tuorejuustoseos Ruisnapeille
100 g maustamatonta tuorejuustoa
150 g ruohosipuli-tai valkosipulituorejuustoa
75 g Creme Fraichea
5 rkl maustamatonta kermavaahtoa
150-200 g graavilohta pienenä silppuna
ripaus suolaa ja mustapippuria
Sekoita ainekset keskenään ja laita pursotinpussiin. Käytä isoreikäistä tyllaa.
Pursota kiehkuroita Pirkka Luomu Ruisnappien päälle...
Täyte sopii myös voileipäkakun täytteeksi, tosin kannattaa siinä tapauksessa tehdä kaksin kertaisena, jotta täytettä tulee tarpeeksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti