Myöskin tämä herkullinen ohje on jäänyt päivittämättä tänne blogiin....
Suolapähkinä-suklaabrowniet
200 g voita tai margariinia
200 g tummaa suklaata
3 dl hienoa sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
3 kanamunaa
Sulata suklaa ja voi kattilassa miedolla lämmöllä.
Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
Lisää sulanut suklaa-voiseos kuiviin aineisiin varovasti sekoittaen.
Lisää lopuksi kevyesti vatkatut munat taikinaan.
Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun suorakaiteen muotoiseen vuokaan (lasagnevuoka).
Ripottele taikinan päälle ennen paistamista vielä suolapähkinöitä.
Paista browniepohja 175 asteessa noin 30-40 minuuttia.
Leikkaa jäähtynyt pohja haluamasi kokoisiksi annospaloiksi.
Tarjoile vaniljajäätelön ja kinuskikastikkeen kanssa.
Annoksen voi koristella esimerkiksi suolapähkinöillä, suklaarouheella tai strösseleillä.
200 g tummaa suklaata
3 dl hienoa sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
3 kanamunaa
Sulata suklaa ja voi kattilassa miedolla lämmöllä.
Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
Lisää sulanut suklaa-voiseos kuiviin aineisiin varovasti sekoittaen.
Lisää lopuksi kevyesti vatkatut munat taikinaan.
Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun suorakaiteen muotoiseen vuokaan (lasagnevuoka).
Ripottele taikinan päälle ennen paistamista vielä suolapähkinöitä.
Paista browniepohja 175 asteessa noin 30-40 minuuttia.
Leikkaa jäähtynyt pohja haluamasi kokoisiksi annospaloiksi.
Tarjoile vaniljajäätelön ja kinuskikastikkeen kanssa.
Annoksen voi koristella esimerkiksi suolapähkinöillä, suklaarouheella tai strösseleillä.
Ai että kun on hyvännäköistä! Ja taatusti myös aivan ihanan makuista. :)
VastaaPoista