Yleensä teen perunarieskoja, mutta välillä kaipaamme mieheni kanssa vaihtelua. Bataatti ja porkkana maistuvat meille muutoinkin, joten samasta yhdistelmästä tulee myös herkullisia rieskoja.
Bataatti-porkkanarieskat
1 bataatti
1 porkkana
2 munaa
1 tl suolaa
2 dl ohrajauhoja
2 dl vehnäjauhoja
Keitä bataatti ja porkkana pehmeiksi ja muussaa ne tasaiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon suola, munat ja jauhot. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Nostele ruokalusikalla kekoja leivinpaperilla vuoratun pellin päälle ja taputtele keot jauhotetuilla käsillä pieniksi rieskoiksi. Pistele rieskat haarukalla ennen paistoa. Paista 225°C n. 15 min.
Herkuttele lämpimänä....
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti